dinsdag 20 februari 2018
Text Size

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving

STIENEO-INLOOPSOOS

Expertmeeting 17 september 2015 

De expertmeeting “Waardecreatie met Herbestemming Industrieel Erfgoed Steengoed ! wordt op 17 september 2015 georganiseerd door de Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving met het doel het ontwikkelperspectief en innovaties in de toekomst van het industrieel erfgoed te verkennen en inspiratie op te doen.

In het kader van 2015 jaar van het Europees Industrieel Erfgoed en het festival Gemaakt in Gelderland organiseert de stichting op dit moment de manifestatie Steengoed! Gebakken in Gelderland, waarbij de heroriëntatie op mogelijkheden van de gebieden rond (voormalige) steenfabrieken opvallend aanwezig is. Sprekers zijn o.a. Ben Verfürden, Hylkema Consultants, Gerard Litjens, Bureau Stroming en Jos Joore, Splendorfabriek.

In Nijmegen en Omgeving kennen we onder andere de volgende voorbeelden;

Splendorfabriek, Honig, Thermion, Vasim, Kelco gebouw; Steenfabrieken De Panoven, De Bunswaard en Vogelensangh; Landelijk bekend zijn ook de DRU Cultuurfabriek, Ulft en Strijp S, Eindhoven

Voor wie !
De expertmeeting is bedoeld voor betrokkenen bij het Rijk, gemeenten en provincie , beleidsmakers ,politici en bestuurders, consultants en ondernemers, architecten en projectontwikkelaars, erfgoedorganisaties en de toeristische sector.

Waar en wanneer!

  • Donderdag 17 september van 15.00 – 19.00 uur in de her bestemde Splendorfabriek Nijmegen.

Wees erbij en noteer de datum vast in uw agenda. Houd hiervoor www.stieneo.nl in de gaten.

U kunt zich ook aanmelden voor informatie met uw email adres ! Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om aan te melden.

 

 

STIENEO, Nijmegen, 15 juli 2015

Stieneo-logo-klein

 

Nieuws

Wie is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Statistieken

Aantal bekeken pagina's
1084153

Sponsoren

Our website is protected by DMC Firewall!