Text Size

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving

  • Robinson schoenfabriek (1930)

    Robinson schoenfabriek (1930)

  • Orthopedische schoenmakerij Fa. Grol (1940-1950)

    Orthopedische schoenmakerij Fa. Grol (1940-1950)

  • Splendor (1931)

    Splendor (1931)

  • Steenfabriek Bemmel

    Steenfabriek Bemmel

  • Nyma

    Nyma

  • Aldwijnse

    Alewijnse

  • Zeepfabriek Dobbelman Nijmegen (1930)

    Zeepfabriek Dobbelman Nijmegen (1930)

  • Medewerkers van de Swiftfabriek (1951)

    Medewerkers van de Swiftfabriek (1951)

  • Automatic Screw Works (1934)

    In de fabriekshal van de Automatic Screw Works (ASW) Apparatenfabriek, waar de spiraalvorm van de geisers worden gewikkeld (1934)

  • Overhaalmachine van de afdeling zwikkerij van de schoenfabriek van Robinson (1950)

    Overhaalmachine van de afdeling zwikkerij van de schoenfabriek van Robinson (1950)

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO)

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO), gevestigd aan Hindestraat 42 6531 KK Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

STIENEO
Hindestraat 42
6531 KK Nijmegen
tel: 024-3568145
www.stieneo.nl

Stieneo is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt door een reactie te plaatsen in ons gastenboek. Het invullen van een e-mail adres is overigens alleen nodig wanneer je ook reacties van anderen wilt ontvangen op de reactie die je in het gastenboek hebt gegeen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze activiteiten
  • Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO)) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > E-mail adressen  t.b.v. mailings voor activiteiten >  Bewaartermijn > zo lang men interesse heeft in de activiteiten die STIENEO organiseert. Dit kan men per mail aangeven. Na afmelding worden de gegevens binnen 3 maanden verwijderd uit onze systemen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving (STIENEO) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Wie is online

We hebben 415 gasten en geen leden online

Statistieken

Aantal bekeken pagina's
1194929

Sponsoren

DMC Firewall is a Joomla Security extension!