STIENEO (Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving) zoekt opslagruimte voor Nijmeegs Industrieel Erfgoed!!

Onze stichting tot behoud van industrieel erfgoed in Nijmegen is pas opgericht, en de eerste interessante materialen van de NYMA zijn al binnengekomen. Dit hebben wij tijdelijk opgeslagen. Wij zoeken echter een structurele oplossing en zoeken daarvoor een oud pand om machines, boeken en andere historische materialen op te slaan.Voorwaarde is dat de ruimte verwarmt moet zijn, goed afsluitbaar en gemakkelijk te bereiken (omgeving Nijmegen). De doelstelling van STIENEO is om op termijn tentoonstellingen te houden in deze ruimte, daarom gaat onze voorkeur uit naar een historisch monument, een oud leegstaand fabriekspand of kerk.

Vasim

Wij zijn een stichting die geheel op vrijwilligers draait en hebben nog maar enkele sponsoren, daarom zou het fantastisch zijn als wij een pand aangeboden krijgen waar wij zonder (of tegen geringe) vergoeding onze materialen op mogen slaan. Het pand moet wel voor langere tijd beschikbaar zijn. Een gebouw met 30 m2 is om te beginnen al een aardige start.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot iemand van het bestuur (tel.: 024-3733825 of per email:

Cees Alewijnse
Bert Bloo 
Jos Hekking

Of email het algemene email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.