UITNODIGING INLOOPSOOS STIENEO 

Donderdag 13 augustus 2015 14.00 – 17.00 uur

Toegang Gratis  

STIENEO interviewt sinds 2011 voortdurend oud-werknemers van Nijmeegse bedrijven. Daarnaast registreren wij verzamelingen, objecten, attributen en herinneringen aan de Nijmeegse industrie met het oog op mogelijke tentoonstellingen en de vastlegging van de geschiedenis daarvan.

Oud-werknemers van Nijmeegse fabrieken worden uitgenodigd deel te nemen aan  de INLOOPSOOS STIENEO. Deze INLOOPSOOS staat in het teken van de Baksteenindustrie en wordt samen met seniorenverenigingen van fabrieken en vrijwilligers op donderdag 13 augustus georganiseerd in Het Huis van de Nijmeegse geschiedenis, Mariënburg, Nijmegen tijdens de STEENWEEK Steengoed! Gebakken in Gelderland. 

In de Mariënburgkapel is de expositie “In Nijmegen bakken ze er al eeuwen wat van”. Gekozen is voor herinneringen aan de baksteen industriële verleden van Nijmegen en omgeving. Toegang gratis.
In verband met de inkoop van de hapjes en drankjes vinden we het prettig als U zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  aanmeldt. 

Folder Steengoed! Gebakken in Gelderland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stieneo-logo-klein