Stieneo-logo-kleinPERSBERICHT: INBRENGSOOS WIJCHEN WERKT ! 

  • Donderdag 22 maart 2018 ( 19.00 – 21.00 uur ) 
  • ’t Mozaïek - Documentatiecentrum HV Tweestromenland, Campuslaan          

Uitnodiging:

Werknemers en ex-werknemers van Wijchense fabrieken worden uitgenodigd deel te nemen aan de INBRENGSOOS STIENEO WIJCHEN. Deze avond wordt georganiseerd door de actieve Werkgroep Industrieel Erfgoed Wijchen, op donderdag 22 maart 2018, in het Documentatiecentrum van Historische Vereniging Tweestromenland.

De Werkgroep wil van de aanwezigen graag de verhalen horen en stelt ook de inbreng op prijs van foto’s, films en andere materialen die herinneren aan de Wijchense industrie! 

  • U bent deze avonden te gast bij Historische Vereniging Tweestromenland in de kelder van het Mozaïek, Campuslaan 6, Wijchen. 
    U wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers.
  • De werkgroep stelt zich ten doel foto’s, films en andere materialen beschikbaar te krijgen, ten einde over de Wijchense industrie te kunnen publiceren.

  • We praten bij over o.a. de historische betekenis van de PéGé woning voor de Wijchense industrie 

Staat de eerste PéGé-woning in Wijchen op de foto uit 1956 of op die van 2017 ?.

  
foto 1956                                                                                                foto 2017

Zend uw antwoord naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vertel het op 22 maart 2017 aan de werkgroep industrieel erfgoed Wijchen.

Noot voor de redactie: Inlichtingen: Werkgroep : Nic Bakker, Harrie Bakker, Guus van Heck ,Bert Bloo 0651122155 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.