FlyerStieneo2014-inloopsoos-new

Uitnodiging

-Aan (ex)medewerkers en familie en vrienden van typisch Nijmeegse fabrieken: o.a. ASW, Van Dungen, Philips, Dobbelman, Honig, Nyma, Schoenfabrieken Swift, Nimco en Robinson, Steenfabrieken, Splendor , Papierfabriek en Smit.
-Aan de organisaties van personeelsverenigingen van fabrieken.
-Aan mensen die iets over de historie van de industrie van Nijmegen willen weten.

STIENEO zet zich in voor het behoud en de ontsluiting van het industrieel erfgoed van Nijmegen en Omgeving, zowel het onroerend, als roerend en het immateriele erfgoed.
STIENEO organiseert daarvoor activiteiten gericht op het verzamelen van verhalen en objecten, die herinneren aan de industrie van Nijmegen en Omgeving

In 3 bijlagen vindt u uitnodigingen voor :

1. De inloopsoos van STIENEO op 26 maart 2014 tussen 13.30 uur en 17.00 uur in wijkcentrum de Klokketoren, hoek Slotemaker de Bruineweg – Muntweg.

2. De inbreng van voorwerpen voor registratie en fotografie en /of schenking aan STIENEO

3. De mogelijkheid om u in te schrijven voor een busreis in juni 2014 met STIENEO naar het Zaans Museum en het Verkadepaviljoen( www.zaansmuseum.nl) In het Verkadepaviljoe zijn twee reconstructies van produktielijnen van Verkade chocoladerepen en biscuitjes te zien. Prijs ca 30 euro, busreis, lunch en entree. Klik HIER om de aanmelding uit te printen.

Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omgeving

www.stieneo.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

afzender: Bert Bloo

FlyerStieneo2014-nostalgischevoorwerpen-new